Entre tots i totes ho hem fet possible. Les primàries ja són una realitat. Gràcies!

Gràcies al vostre suport i al vostre aval, al de consellers i conselleres nacionals de tot Catalunya, el nostre partit està vivint una fita història, la celebració de les primàries europees del PSC, que culminaran el proper 8 de febrer amb una jornada de votacions. I això, ha estat possible perquè heu avalat la candidatura que represento, una candidatura d’esquerres, feminista i que defensa una nova manera de fer política, propera i transparent.

Aquí estem, amb més força i més coratge que mai, demostrant que la política és de la ciutadania, de tots i de totes. Gràcies per fer-ho possible. Gràcies per la confiança que heu dipositat en aquest projecte de majories. Gràcies!

Aquest només ha estat el primer pas. Ara tenim davant nostre el repte de sumar, de mobilitzar, d’eixamplar la democràcia, una feina gran però que amb esforç, idees i la vostra ajuda estic convençuda que assolirem.

Crec en les persones, crec en Catalunya i crec en Europa. Per això, sé que amb coratge i amb bona preparació, el futur és nostre.

Compto amb vosaltres, amb les vostres opinions i la vostra experiència per a construir l’Europa que somiem. Som-hi! CoratgexEuropa!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s