Per què sóc candidata? CoratgexEuropa

Sóc candidata perquè crec en Europa, crec en Catalunya i crec en el socialisme. I també crec en les meves capacitats i en una nova forma de fer política des de les bases, amb la participació permanent d’una ciutadania activa, responsable i plena de CORATGE per aconseguir un món millor en igualtat i justícia social.

Sóc candidata perquè aquestes primàries són la millor oportunitat perquè els i les socialistes de Catalunya parlin i facin del dret teòric d’escollir, una realitat. Són un primer pas per lluitar contra la desafecció ciutadana envers les forces polítiques. I són una eina per eixamplar la democràcia i donar-li el poder a qui realment pertany, als ciutadans i les ciutadanes.

Sóc candidata perquè no puc mirar cap a un altre costat mentre l’Europa de la prosperitat s’enfonsa i el conservadorisme social es menja els nostres drets i les nostres llibertats.

Necessitem acció, necessitem un canvi, necessitem CORATGE i també cap. Necessitem sacsejar consciències. Necessitem recuperar la nostra dignitat, arrabassada per aquells que utilitzen la crisi com a coartada per sotmetre’ns.

Per això, poso la meva formació, la meva experiència, el meu CORATGE i els meus coneixements de l’estructura europea al servei del projecte socialista, perquè com a esquerra tenim l’obligació de defensar el sistema de benestar, la cohesió social i l’esperit europeu de solidaritat, segrestats per la dreta neoliberal.

Amb CORATGE farem realitat la nova Europa, l’Europa que somiem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s